Optimera din träning och nå dina mål på egen hand via PT-Online

Ibland är det bara svårt att motivera sig själv till att komma igång med sin träning och även veta hur och när man skall träna. Då är PT-Online perfekt att starta med!

Jag jobbar med ett program där du får en tydlig beskrivning både i text, bild och video på hur träningsövningarna går till. Det är enkelt att följa och det går att ladda ned detta programmet i en app så att du har det lättillgängligt även i mobilen.

Via PT-Online så får du 1 månads träningsschema (önskar du fler så är det bara att köpa fler månader) Ditt träningsschema är individuellt anpassat efter dina behov och det skall ta dig till ditt uppsatta mål. Har du inget specifikt mål, så hjälper jag dig att hitta och skapa ett. Jag jobbar alltid med och mot uppsatta mål, det blir svårt att mäta framstegen annars.

Oftast behövs det 3-4 månaders coachning för att man skall vara på god väg mot sitt mål.

Hur går det till?

Skicka ett mail till mille@strongliving.se med dina kontaktuppgifter så tar jag kontakt med dig inom 24 timmar.

Du får då en hälsoprofil mailad till dig som jag vill att du fyller i och skickar tillbaka till mig, detta för att jag skall veta vart dina styrkor och svagheter sitter. Samt att jag får en bild om hur du lever ditt liv, eventuella skador att ta hänsyn till.

Sedan får du tillgång till 1 månads individuellt skapat träningsprogram med tydliga instruktioner med text, bild och videos om hur du genomför övningarna.

Du har under tiden vårt samarbete pågår möjlighet att ställa frågor om träning till mig via mail och få svar inom 24 timmar.

Vill du ha hjälp med både träning och kost?  Då kanske Hälsocoaching kan vara ett alternativ?

Ser fram emot att höra mer från dig.

Pris: 995 kr per månad, du får nytt träningsprogram varje månad så länge som du väljer att fortsätta. (betalas via faktura)