Att träna med personlig tränare är att ta sin träning till en ny nivå – att prioritera och investera i sig själv.

Du kanske känner att du behöver guidning i att komma igång med träningen, dags att gå ner i vikt, stärka upp kroppen, har du skador som du behöver stärka upp och jobba med eller vill du ta din träning till nästa nivå? Få upplever att de får lika bra resultat när de tränar på egen hand som med en personlig tränare.

Personlig träning är för alla oavsett om du är nybörjare, motionär eller på elitnivå.

Livsstil och hälsa har ett starkt samband vad gäller ett ökat välbefinnande. Träning skall vara rolig, inspirerande och effektiv. Jag som personlig tränare hjälper dig och ger dig motivationen, coachingen, kunskapen och peppningen. Mitt jobb är bla att pusha dig till de där sista procenten du inte visste fanns. Jag är där för att motivera dig att fortsätta när du normalt hade slutat oavsett om du tränar inför “Iron man” eller ruschen till bussen.

Personlig träning är individuellt anpassat efter just dina mål och förutsättningar. 

När du anlitar mig som PT så kan jag garantera att jag tar din träning till nästa nivå samt att du får de verktyg och den kunskap som du behöver för att klara av att träna säkert och effektivt själv.

Kroppen är en helhet och jag strävar efter att jobba med just denna helheten, där både träning, kost, rörlighet och den mentala delen är precis lika viktiga.

Jag kommer att ge dig mitt fulla engagemang och motivera samt peppa dig till att nå dina uppsatta mål. Vi tillsammans bildar ett starkt team som bygger på ärlighet och hårt arbete. Du kommer att få kontinuitet, motivation, kunskap och resultaten du önskar.

VART kan jag träna dig?

  • Jag finns på Delta Gym, Hälsingegatan 5 via PT Konsulterna.se
  • Jag tränar dig även hemma hos dig eller utomhus på en plats som passar dig. Jag har många klienter som jag tränar ute i naturen, eller vid de allmänna utegymmen.

Hur bokar man och hur betalar man?

Du bokar genom att skicka ett mail till mig på mille@strongliving.se, du betalar via faktura eller swish.

Ser fram emot att höra mer från dig.

Skärmavbild 2015-09-25 kl. 09.57.51