Ibland är det roligt att gå ihop flera stycken och att träna i grupp. Kanske är ni arbetskollegor, vänner, möhippa, svensexa, kundrelationer eller ett par som vill utmana varandra och peppas av både mig som Personlig Tränare och att träna tillsammans för extra motivation.

Jag tränar er gärna och i sådana fall utomhus på en plats som vi tillsammans kommer överens om, men i Stockholms området. Oftast tränar vi då funktionell styrketräning, dvs träning med kroppen som redskap. Hur hårt och upplägget på träningen sker i samråd med den person som bokar.

Jag kan skapa en plan där vi tränar ihop 3 gånger i veckan under flera veckors tid, eller så kör vi bara ihop 1 gång i veckan i ex 4 veckor eller enbart ett engångstillfälle, Du/Ni bestämmer själva hur ofta ni vill träna.

Ex så har jag tränat ett kompisgäng 3 dagar i veckan i 5 veckors tid. Jag har även skapat träningsevent där vi har tränat i 3 timmar i streck. Jag har tränat 30 talet anställda i ett företag 2 ggr/veckan under 8 veckors tid, m.m

Priser för Personlig Träning i Grupp:

2 personer 600 kr/per person per timme

3-5 personer 550 kr/per person per timme

6-9 personer 450 kr/per person per timme

10-14 personer 350 kr/per person per timme

15+ personer 250 kr/per person per timme

En bokningsavgift på 15% av totalbeloppet skall betalas in på bankgiro 541-0998 för att jag skall kunna reservera tiden i min kalender. När bokningsavgiften är betald så bekräftar jag era önskade tider och blockar tiden i min kalender.

Denna avgift betalas inte tillbaka om ni gör en total avbokning.

Vid köp av fler än 10 st träningstimmar lämnas 10% i rabatt

Vid köp av fler än 20 st träningstimmar lämnas 20% i rabatt

 

bootcamp