Jag, Mille har över 3000 PT timmar i gymmet tränat alla slags människor. Jag har testat flera olika träningsupplägg och kommit fram till att den träningsform som ger bäst resultat är; när du skapar ett starkt inre så följer kroppen efter. Därför lägger jag stor vikt och fokus på att jobba mycket med att skapa ett starkt inre med hjälp av målbilder, vad gör dig lycklig, vad ger energi och motivation. Jag jobbar ur ett holistiskt perspektiv där grunden är att finna din egen kraft.

Då jag själv är 3-barns mamma och driver mitt egna företag så är jag expert på att skapa den perfekta balansen mellan träning, familj, jobb och hur man dessutom lyckas med att äta hälsosamt utan att spendera timmar vid spisen.

Min egen träningsresa har gått från att vara en utbränd karriärist som kämpade med att ens få till 1 träningspass per vecka till att tävla i kroppsbyggning (Body Fitness) 2 år i rad. Till att sedan skapa ett mer balanserat liv med funktionell träning som stärker mig både mentalt och fysiskt. Jag har mer lycka, muskler och energi nu som mamma 40+ än jag hade som 20-åring. Fitness och hälsa är en livsstil för mig och jag äter varierat både nyttigt och onyttigt och har hittat den perfekta balansen.

Din Coach

Mina utbildningar:

-Certifierad Styrketräningsinstruktör

-Certifierad Kostrådgivare

-Certifierad Hälsocoach

-Certifierad Personlig Tränare

-Certifierad Holistisk Livsstilscoach

-Diplomerad Friskvårdsmassör

-Diplomerad Hårmineralanaysterapeut

-Enerimassage

-Funktionell träning

-Kettlebell och Olympiska lyft

-Gravid och Mammaträning

-Barn och Juniorträning

-Basmedicin

-Anatomi

-Fysiologi

-Mobility Specialist

-3D-Träning

-Mental Träning

EN_PT

Vid frågor vänligen skicka ett mail till mille@strongliving.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *