Mammaträning i PT i grupp för dig som är gravid eller hemma med baby och småbarn. Vi tränar en varierad träning med effektiva, enkla och säkra övningar för att bygga upp och stärka kroppen under och efter en graviditet. Träningen anpassas helt efter din nivå så att alla kan delta. Vi tränar på Optimal Fysik (Gjörwellsgatan 12) och barnvagnarna får plats precis utanför.

Vi tränar med stort fokus på core, rumpa och lår.

Vad gör Strongliving Mamma för dig?

  • Stärker din kropp under graviditet
  • Påskyndar läkeprocessen efter en graviditet och ger dig bättre hållning, mer energi och starkare muskler.
  • Bygger upp din fysik och ger dig en god hälsa
  • Gör dig till en aktiv och pigg mamma
  • Syresätter hjärna och muskler vilket ger dig bättre immunförsvar
  • Bättrar på kroppskontrollen vilket gör dig mer stabil och undviker skador
  • Ökar din energi och ditt välmående
  • Ger dig styrka, rörlighet, energi och nya vänner

PT small group:

Tillsammans med 4 andra personer (max antal är 5 st deltagare) tränas du i en grupp som coachas av en personlig tränare under 4 veckor i taget med träning 2 ggr per vecka. Du får bra pepp och motivation och grupp/teamkänslan. Samtidigt som du får expertisen och den professionella vägledning som en PT kan erbjuda. Här får du även förmånligare pris jämfört med att träna själv med en PT.

Fokus på träningen är funktionell träning där vi bygger styrka, rörlighet, explosivitet och smidighet samt kroppskontroll, med fokus på att stärka kroppen under och efter en graviditet. Vi kommer att jobba mycket med 3D-träning.

-3D-träning är en metod för att skapa rörelse i flera av kroppens olika rörelseplan. Metoden används för att aktivera musklerna, stimulera fascian, och låta leder och ligament röra sig på ett funktionellt sätt för att optimera samt skapa en hållbar smärtfri kropp.

Betalning sker via faktura vid kursstart. För uteblivna träningspass utbetalas ingen ersättning. Vid mindre än 3 deltagare anmälda förbehåller sig Strongliving sig rätten att boka av gruppen fram till 3 dagar innan första träningstillfälle.

(Det tillkommer kostnad för entre och nyttjande av gymmet på Optimal Fysik på 100 kr per gång alt köp ett 10 klippkort för 795kr)

Träna i en grupp på Max 5 personer och få ut maximal träning på kort tid.

Höstterminen 2017

Datum: 24 oktober till 17 november

(8 st träningstillfällen)

TID: Tisdagar och Torsdagar kl 10-11

Plats:  Optimal Fysik (Gjörwellsgatan 12) (dusch finns)

Pris: 2495 kr (betalas via faktura el swish) Då ingår även ett personligt träningsprogram att träna själv hemma eller på gym som du önskar (värde 895kr)

(Tillkommer en avgift på 795kr som betalas till Optimal Fysik som entré)

För vem?:
Alla kan delta. Din PT anpassar övningar efter din förmåga oavsett om du är helt otränad, motionär eller atlet.
Anmälan görs via mail på mille@strongliving.se

MINIMUM 3 st anmälda för att träningen skall starta.

Telefon: 0768-554445

Barnvagnarna kan parkeras utanför och du har full uppsikt om barnet ligger i vagnen och sover.

Om barnet är vaket så kan det vara med på passet, och ibland vill ju inte alltid barnen som vi vill och de är ibland ledsna, och det är ok. Var med på det du kan vara med på. Bra är ändå att vara här så att du börjar med att få till en kontinuitet i träningen.

Om en övning inte känns bra så hittar vi en annan övning som passar dig. Jag coachar varje enskild mamma som egen individ och anpassar helt efter dina förutsättningar. Om du har fler frågor så ring 0768-554445, eller maila till mille@strongliving.se

Bra om barnet är mätt och belåtet innan träningen startar.

VARMT VÄLKOMNA

Mammatraning