PT small group:

Tillsammans med 4 andra personer (max antal är 5 st deltagare) tränas du i en grupp som coachas av en personlig tränare under 4 veckor i taget med träning 2 ggr per vecka. Du får bra pepp och motivation och grupp/teamkänslan. Samtidigt som du får expertisen och den professionella vägledning som en PT kan erbjuda. Här får du även förmånligare pris jämfört med att träna själv med en PT.

Fokus på träningen är funktionell träning där vi bygger styrka, rörlighet, explosivitet och smidighet samt kroppskontroll. Vi kommer att jobba mycket med 3D-träning.

-3D-träning är en metod för att skapa rörelse i flera av kroppens olika rörelseplan. Metoden används för att aktivera musklerna, stimulera fascian, och låta leder och ligament röra sig på ett funktionellt sätt för att optimera samt skapa en hållbar smärtfri kropp.

Betalning sker i via faktura vid kursstart. För uteblivna träningspass utbetalas ingen ersättning. Vid mindre än 3 deltagare anmälda förbehåller sig Strongliving sig rätten att boka av gruppen fram till 3 dagar innan första träningstillfälle.

(Det tillkommer kostnad för entre och nyttjande av gymmet på Optimal Fysik på 100 kr per gång alt köp ett 10 klippkort för 795kr)

Träna i en grupp på Max 5 personer och få ut maximal träning på kort tid.

Höstterminen 2017

Datum: 15 november till 9 december

(8 st träningstillfällen)

TID: Onsdagar kl 18-19 och Lördagar kl 10-12

Plats:  Optimal Fysik (Gjörwellsgatan 12) (dush finns)

Pris: 2495 kr (betalas via faktura el swish) Då ingår även ett personligt träningsprogram att träna själv hemma eller på gym som du önskar (värde 895kr)

(Tillkommer en avgift på 795kr som betalas till Optimal Fysik som entré)

För vem?:
Alla kan delta. Din PT anpassar övningar efter din förmåga oavsett om du är helt otränad, motionär eller atlet.
Anmälan görs via mail på mille@strongliving.se

MINIMUM 3 st anmälda för att träningen skall starta.

Telefon: 0768-554445

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More