Strongliving förespråkar ett hälsosamt sätt att leva som grundats ur den holistiska hälsan. Den holistiska hälsan bygger på att bygga våra kroppar inifrån och ut. Allt hänger ihop såväl som våra tankar, vad vi äter till hur vi rör oss.

Jag är medveten om att alla människor är olika och jag vill att du skall njuta av livet. Du ska äta det du tycker om men välja bra råvaror som ger din kropp rätt energi. Du ska träna det som du tycker är roligast och göra det regelbundet. När du äter och rör på dig så kommer du att må bättre och där blir det även lättare att välja samt skapa dina tankar så att du mår precis lika bra som du förtjänar.

FÖR DU ÄR FANTASTISK!

WORKSHOPS

Under våren 2017 kommer jag att erbjuda några workshop om den holistiska hälsan.

Den holistiska hälsan ser varje individ som unik. Det betyder att det inte finns en diet, en träningsform eller ett visst sätt att tänka som passar för alla. Genom att lära dig att lyssna på vad din kropp kommunicerar med dig utefter den holistiska läran, kan du du få hjälp att förändra, förbättra och optimera din hälsa och därmed komma närmare dina mål med ditt välmående”

PLATS: i Centrala city

Info om workshoppen: Det är en föreläsning i 3 delmoment som berör:

1.) Andning/ Tankar/ Stress

2.)Rörelse/Träning & återhämtning

3.) Kost/Näring.

En workshop pågår under 3 timmar och varje timme fokuserar vi på ett delmoment i taget. Efter varje delmoment så får ni jobba lite i grupp för att diskutera och skapa er egen plan framåt för att kunna leva lite friskare, lite gladare, lite mer här och nu.

Pris: Ca 1500 kr

Mer info kommer inom kort

Du kan föranmäla ditt intresse redan nu på mille@strongliving.se

Holistisk Hälsa

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *