VIKTMINSKNING- Strongliving förespråkar ett hälsosamt sätt att leva som grundats ur den holistiska hälsan. Den holistiska hälsan bygger på att bygga våra kroppar inifrån och ut. Allt hänger ihop såväl som våra tankar, vad vi äter till hur vi rör oss.

Jag är medveten om att alla människor är olika och jag vill att du skall njuta av livet. Du ska äta det du tycker om men välja bra råvaror som ger din kropp rätt energi. Du ska träna det som du tycker är roligast och göra det regelbundet. När du äter och rör på dig så kommer du att må bättre och där blir det även lättare att välja samt skapa dina tankar så att du mår precis lika bra som du förtjänar.

FÖR DU ÄR FANTASTISK!

Kostrådgivning

Jag strävar efter att ge dig kunskap och förståelse om hur kosten, träningen och det mentala påverkar din kropp när du vill gå ner i vikt med rätt kost och träning. Genom detta uppnår du en bestående viktnedgång med nya rutiner och ett hälsosammare liv. Jag ger dig verktygen om du har viljan att göra en förändring att komma i form.

KOSTRÅDGIVNING med individuellt kostschema 

Vi ses 1 timme antingen face to face (centrala stockholm) eller via ett videosamtal whatsup. Där stämmer jag av din nuvarande livssituation, vad du äter, hur du tränar, stress, psykisk hälsa och vad du har för mål. Jag får en bra bild på din situation och kan efter detta möte/samtal sedan sätta samman en plan på hur du ska komma i form och må bättre på egen hand. Planen och kostschemat mailas till dig dagen efter vårt möte.

PRIS: 1990kr

Maila för mer info samt bokning. mille@strongliving.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *