Strongliving innebär att vi förstår helheten av att allt hänger ihop. Gemensamt är att vi har en stark vilja att göra skillnad både i vårt egna liv samt i andras liv genom att sprida glädje, skratt och kärlek. Vi tillsammans gör en stor skillnad för oss själva samt för andra!

Ingen kan göra allt men alla kan göra något. En liten summa gör en enorm skillnad!

Strongliving Charity innebär att 100kr av avgiften per person inom Strongliving Fitness (dvs all gruppträning) och Strongliving Health (dvs workshops) kommer att skänkas till välgörenhet. Sen har vi en del engångsevent under året där 100% av alla intäkter kommer att skänkas till välgörenhet. Det första tillfället av detta är lördag 1 april kl 10:00 i Vasaparken. 1 timmes träning och avgiften är 200kr där allt går till välgörande ändamål.

ALLA summor som skänks kommer att redovisas löpande här på denna sida. Se nedan

JUST NU STÖTTAR JAG organisationen STRONG AS LIFE

pengarna går till ett projekt i Indien, New Delhi.
Ett projekt som de har valt att stötta är en lokal organisation vid namn Eficor, detta genom Läkarmissionen som i sin tur har hjälpt dom vara aktiva i 1,5 år i ett av de mest utsatta slumområden i New Delhi. Här har dom startat ett projekt vid namn ”Asha”, vilket betyder ”Hopp”. Eficor har varit aktiva sedan 1967 och har projekt i hela Indien med HeadQuarter i New Delhi. Dom var tidigare mest igenkända genom att agera så kallat ”Emergency Response” vid naturkatastrofer men är idag även väl omtalat och igenkända vid så kallat fältarbete i utsatta områden som denna slum.

Här kan du läsa mer om detta projekt http://strongaslife.org/projekt/indien/
Här kan du läsa om hur pengarna används http://strongaslife.org/summerar-3-dagar-i-slummen-sa-har-…/

Du vet att 100% av dina pengar går direkt ner till detta projekt i Indien.
Du vet att du med 200 kr hjälper både en kvinna och ett barn under en månad.