Härligt att du just nu tagit 1a steget mot en bättre kropp inför Beach 2015!

Fat blast challenge går ut på att komma igång med träningen på ett enkelt och effektivt sätt. Du tränar hemma och det enda du behöver är ett gummiband el pilatesband att jobba med.
Du kommer att få tillgång till en app/site där du har tillgång till ett träningsschema som berättar när du skall utföra din träning. Du rapporterar efter varje träningspass att du genomfört träningen, på så sätt har jag koll på att du tränar och pressen på dig ökar till att verkligen genomföra en regelbunden träning 3-4 dagar i veckan.

För att ge dig ännu mer motivation så har jag även skapat ett tävlingsmoment som går ut på att den som presterar den största % skillnaden i minskade cm vinner 1 månads hälsocoaching som innebär ett individuellt utformat tränings och kostprogram (värde 895kr)

Inför start så skall du skriva in dina mått i appen/siten och efter 1 månad så skriver du i dem igen. Bild med dagens datum synligt (ex dagens tidning, el en lapp som du håller i handen med dagens datum nedskrivet på) skall tas den 15/4 och även den 15/5. Detta för att säkerställa att vinnaren inte fuskar på något sätt. Dessa bilder mailas till mig den 15/5 först, och vill man inte delta i tävlingen så behövs ej detta. MEN ta en bild den 15/4 för att själv se dina framsteg.

Fat Blast Challenge, vad ingår?
-Träningsprogram med tydliga instruktioner i text samt video. Lättillgängligt i mobilen el datorn.
-Träningsschema
-Enkla generella kostråd att hålla dig till
-Tävlingsmoment där du har chans att vinna 1 månads hälsocoaching som innebär ett individuellt utformat tränings och kostprogram (värde 895kr)
-10% Rabatt och erbjudanden på övriga tjänster inom strongliving.se
– Pepp och motivation från din PT varje vecka
-En bra start på en regelbunden träning
-Minskade cm i midjan och lite mindre fett på kroppen

Hur anmäler man sig?
Gå in i webshopen och gör ett köp av Fat Blast Challenge produkten via denna länk senast 14/5

IMG_8892.PNG

FAT BLAST CHALLENGE